Service & Retouren

Service & Garantie is voor ons eigenlijk iets vanzelfsprekends. Alle producten zijn van een hoogwaardige en luxe kwaliteit en wij zijn er trots op u deze producten te kunnen aanbieden. Juist daarom willen wij er ook alles aan doen om van u een tevreden klant te maken!

Service
Vanaf het moment dat u uw bestelling thuisbezorgd krijgt, heeft u het 14 dagen op zicht (wettelijke termijn 7 dagen). Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken en beoordelen. Na het verstrijken van de zichttermijn wordt de koopovereenkomst een feit. Kijk hieronder bij Ruilen & Retour voor meer informatie hierover.

Garantie
Alle producten die wij leveren zijn van hoogwaardige en luxe kwaliteit. De producten zijn met de grootste zorg in Zwitserland - door specialisten - gefabriceerd en zijn uitvoerig getest door experts. Wij zijn een officieel verkooppunt van de Boneco, AirOSwiss en Montana producten en staan in goede en directe relatie met de importeur en distributeur Benelux. Alle produkten worden met officiele fabriekgarantie geleverd.


Ruilen & Retour

U kunt de bestelling of een artikel uit uw bestelling binnen 14 dagen ruilen of retourneren.

Vanaf het moment dat u uw bestelling thuisbezorgd krijgt, heeft u het 14 dagen op zicht. Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken en beoordelen. Na het verstrijken van de zichttermijn wordt de koopovereenkomst een feit.

Ruilen
Alleen wanneer er sprake is van een fabricagefout, kunt u het artikel gratis - binnen de zichttermijn - retourneren om het om te ruilen. Hiervoor dient u contact op te nemen met onze klantenservice. In sommige gevallen kunnen de bezorg en retour kosten wel in rekening worden gebracht. Daarom adviseren wij u altijd eerst contact op te nemen met onze klantenservice. 

Klantenservice
E-mail: [email protected]

 

<< Bezorging Privacy Verklaring >>