Luchtbehandeling-4U: Boneco, Montana en Olimpia Splendid

Bepaal zelf de luchtkwaliteit in uw leef- en werkomgeving!

Het is van het grootste belang het vochtgehalte van uw leef en werkomgeving goed te regelen. Door de moderne manier van bouwen zijn de meeste gebouwen tegenwoordig te veel gesloten en ontbreekt een goede natuurlijke doorluchting. Dit hoeft geen enkel probleem te zijn, maar kan wel degelijk voor grote problemen zorgen indien de vochtregulatie niet goed is geregeld.

Wist u dat te droge kamerlucht slijmvliezen uitdroogt alsmede droge en gesprongen lippen en brandende ogen veroorzaakt? Tot hoofdpijn en slapeloosheid kan leiden? Infecties en ziekten van luchtwegen stimuleert? Tot vermoeidheid en verzwakte concentratie leidt? Huisdieren en kamerplanten belast? Stofontwikkeling bevordert? De elektrostatische oplading uit kunststofvezels, tapijten en kunststofvloeren doet toenemen? Houten meubelen en parketvloeren beschadigt? Muziekinstrumenten ontstemt?

En wat dacht u van het veranderende klimaat met de hete zomers van tegenwoordig! Dan wilt u wellicht voor extra ventilatie of verkoeling zorgen. En de stijgende energie kosten terwijl u in de winter toch graag uw huis wilt verwarmen ...

Boneco, Montana en Olimpia Splendid bieden de beste oplossing. Van luchtontvochtigen tot luchtbevochtigen. Van het wegnemen van rare geurtjes tot het wassen van de lucht. Verkoelen of juist verwarmen. Voor alle problemen bestaat een passende oplossing. Voor meer informatie over de verschillende systemen verwijzen wij u naar onze informatie pagina.

Bij Luchtbehandeling-4U worden alle apparaten geleverd met originele fabrieksgarantie!