Online Betalen?

Om te betalen bieden wij meerdere mogelijkheden zoals hieronder beschreven. U kiest gewoon de betaalmethode waar u zich het prettigst bij voelt!


In Uw Winkelmand krijgt u automatisch het totaal bedrag van de bestelling te zien. Binnen Europa leveren wij tegen 21% BTW. Buiten de EU kunnen wij tegen 0% BTW leveren. Na het kiezen van de verzend methode wordt automatisch een inschatting van de bijkomende bezorgkosten gegeven.

Door op de knop ga verder te klikken wordt het bevestigen van de bestelling gestart. Op basis van de gekozen verzendmethode zijn enkele gegevens van u nodig om de bestelling te kunnen afhandelen. Tevens wordt gevraagd om een wijze van betaling te kiezen.
Wij bieden momenteel de volgende betaalmethoden: 
 

 • Overmaken op rekening
  U kunt het totaalbedrag zelf overboeken naar de juiste bankrekening.
  Het overmaken duurt doorgaans 1-3 dagen (mits van bank naar bank anders gemiddeld 5 dagen). Zodra wij uw betaling hebben ontvangen wordt uw bestelling afgewikkeld.
   
 • iDeal logoBetalen met iDEAL 
  Met iDEAL rekent u af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Het betalen via iDEAL bespoedigd een snelle afhandeling van uw betaling en daarmee natuurlijk ook de afhandeling van uw bestelling!
   
 • Betalen met PayPal
  In samenwerking met PayPal bieden wij u de mogelijkheid voor het doen van online betalingen.
  Door in ons betalingsgedeelte de optie PayPal aan te klikken komt u automatisch in het beveiligde PayPal betalingsgedeelte terecht. PayPal bied u meerdere opties voor het doen van uw online betaling. Om via PayPal te betalen met credit card hoeft u geen account bij PayPal te hebben.

 • Bancontact / Mister Cash logoBetalen met BanContact / Mister Cash
  Belgische klanten kunnen met Bancontact/Mister Cash vertrouwd, veilig en gemakkelijk hun online aankoop bij ons afrekenen. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.
  U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

 • Payment with DIRECTebanking / Sofortbanking
  Met sofortbanking kunt u uw bestelling makkelijk betalen met een overschrijving voor het desbetreffende bedrag via uw online banking. De handelaar ontvangt na voltooiing een real-time bevestiging van sofortbanking. Sofortbanking voldoet aan de hoge veiligheidsnormen van het online banking en beschikt over een door de TÜV-geteste bescherming van persoonsgegevens. U hoeft zich niet te registreren en u hebt ook geen creditcard nodig. U betaalt eenvoudig, veilig en snel direct via uw online-bankrekening.
    

Na het geven van de benodigde informatie en maken van de keuze voor betaling, wordt u automatisch naar het juste beveiligde betaalgedeelte geleid. Bij bank overschrijving wordt uw bestelling bevestigd en ontvangt u direct de bestel bevestiging met betaalinformatie.

 

<< Online Winkelen? Bezorgen >>